top of page

Oj oj oj!

Men varför väntar jag alltid så länge? Alltså planen fanns redan för några år sedan att fixa en liten bok eller någon sorts av häfte med mina akvarell kulörer. En sådan där bra minnes bok så jag kan se hur kulörerna beter sig med olika mycket vatten å hur dom reagerar på olika papper osv. Jag behöver oxå lite bra kom i håg saker, missar i planeringen å vilka färger som funka bra tillsammans. Så nu har jag äntligen äntligen börjat 😂 Å mitt i allt det här så snubblar jag på ett inlägg på någon blogg som skriver om Lars Lerin å vilket papper han använder. Så nu har jag beställt ett 600gr papper😳 alltså vad tänker jag på? Om jag trivs med det pappret blir det dyrt att måla 💥 så varför testa ett nytt svindyrt papper??? Å jag är säker på att jag blir frälst. Så det är bara att bita i det sura äpplet å hålla i pengarna hårt! Super hårt!!!😂


4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page