top of page

Nu händer det grejer!

I morgon ska jag kika på en lokal!!! Drömmen om att starta lite kurser är på väg att bli sann. Inte för att jag inte tror på idén men har ju inte hittat någon bra stans att ha min verksamhet. Å helt plötsligt så ...

Å i huset finns det redan en härlig å kreativ verksamhet! Det är så spännande tänk det är på väg att hända!!


Från det ena till det andra...

Igår var en sådan för fantastiskt roligt dag. Jag fick äntligen tummen ur å beställde massor med roligt material 😁 stackars Sara på www.plingon.se som orkar svara på alla mina frågor. Iallafall fick jag beställt akvarell på tub å papper på ark. Fegade ut på papper på rulle 😳 men har jag väl lärt mej att dela papper så blir det säkert rulle till slut. Jag tycker det är så snyggt med rivna kanter!

Ska du beställa målar material så tveka inte! Www.plingon.se

Bara ett litet tips ✨


8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page