top of page

Jag fixade det!

Phuu! Det är läskigt att ställa ut. Det kändes lite som att jag hängde upp mina ungar på en spik å sen bara lämnade dom hängande på vägen helt ensamma.

Men det va inte bara jag som kände så. Typ alla utställare som jag mötte hade liknande kännslor.

Jag har fått massor med tips å råd inte bara om måleri utan om allt möjligt. Jag hoppas att jag lyckats ge någon av alla jag mötte en liten idé om utflyktsmål, webb hotell, böcker eller nått annat som gör deras sommar bättre 😁


Så summan av allt detta är att jag verkligen verkligen kommer att söka till fler utställningar.


Så trots att jag inte sålde något så har jag vågat å bara det är att vinna!🎨


Å det har inte bara varit konst under påsken. Sonen har lyckats bli 20 år🥳 så ett nätt litet släkt kalas hann vi med plus paddling. Å nu går jag här å väntar å väntar. I morgon kommer svaret så det är lite 😳 nervöst!!


9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page