top of page

Hur kan tiden gå så fort?


I början på sommaren hade jag en plan! Japp en PLAN!!! Men det var innan jag åkte till Umeå för att plugga måleri på Universitet. Inget blev som planerat förutom att jag målade å målade å målade :) Planen var att måla i 4 timmar/ 5 dagar i veckan och sen hinna med allt som jag inte hunnit under vintern och våren. Bland annat blogg, hemsida, städa... Resultatet blev måla 8 timmar (minst)/ 7 dagar i veckan! Ja ibland åt jag faktiskt lunch! Men inte ett enda blogg inlägg, riktigt riktig dåligt. Inte ett skåp som fick en ny städning trots att jag köpt nya fantastiska trasor. Trasorna hamnade i måleri lådan och har fått jobba väldigt intensivt. Så dom pengarna var inte helt bortkastade.

Men nu när hösten visar sig vara på ingång och nya kursen på Borås högskola startat så har jag en ny PLAN! Jag ska skriva in i kalendern att hemsidan ska uppdateras. En helt nödvändig åtgärd! Så söndags inlägg på bloggen och uppdatering av hemsidan!

Det händer massor med spännande saker under hösten men det får ni läsa om på SÖNDAG! En liten teaser... boka 8 oktober i kalendern!


27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page