top of page

En spännande vecka!

Söndagen är här! Stålande sol på valdagen, kan det bli bättre? Jo det kan det!!!

För att summera veckan som gått med ett enda ord så ger jag er #GLÄDJE! Det finns så mycket att vara glad för :)

Jag har äntlige fått tummen ur och köpt Photoshop. Har ingen aning om hur man använder programmet men det löser sig;) Det hängde med ett gäng andra program (typ 100) som jag inte heller vet hur man använder... men nu kan jag redigera film lovade min son. Så då fick jag fixa en Youtube kanal så jag kan lägga upp filmerna. Så här är länken till Vild i Bilds kanal https://www.youtube.com/channel/UCbBJ2QrBIMopJcnmvYepgbQ/about

Den är helt tom (än så länge) men så fort jag klurat ut hur jag använder film redigeringen (och har filmat något) så kommer du se det. Så in och prenumerera.


 

Nu har barn kurserna på Medborgarskolan startat! Små konstnärerna :) Vilken lördag! Jag har två helt fantastiska kurser. Å som dom skapar. Helt orädda, glada helt utan några förutfattade meningar. Här sitter vi på borden och ligger på golvet inget är fel bara man vill vara med. Det är så fantastiskt! Jag skulle kunna skriva kilometer om detta men det får vänta.


 

Ett litet målar tips vill jag skicka med innan jag fäller ihop laptoppen. Ut å spana in alla nya färger som hösten kommer med. Så när du målar nästa gång försök att använda hösten färger som inspiration :)

Ha en härlig vecka!

Helén

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page